basket Your basket >
>
Your wishlist >

Nu gespreide betaling mogelijk op het juweel van uw dromen! Vraag ons naar de details. Gratis verzekerde verzending van alle orders!

Taxaties, expertises en schattingen van
sieraden, juwelen, diamant, edelstenen en zilverwerk

Bellen vanuit België: Bellen vanuit Nederland:
03 213 65 00 020 - 808 14 98
Klik hier voor ons adres.
Adin, schattingen taxaties bemiddeling certificaten antieke juwelen oude sieraden diamant zilverwerk.jpg

Sinds jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in antieke juwelen, oude juwelen, oude sieraden, antiek zilver, modern zilver, en edelstenen zoals diamant briljant en roos-geslepen, robijn, saffier, smaragd en parels. Met regelmaat verkopen wij zelfs aan musea. Er is dan ook geen ander adres denkbaar dat zoveel expertise in al de disciplines van antiquair juwelier in huis heeft. Bij Adin bent u aan het juiste adres voor een zeer correcte waardebepaling van de artikelen waar u de waarde van wenst te kennen.

Adin heeft alle taxatiedisciplines in eigen huis!

Bellen vanuit België: Bellen vanuit Nederland:
03 213 65 00 020 - 808 14 98
Klik hier voor ons adres.

Al onze diensten zijn professioneel en discreet!

Schatting, expertise en taxatie voor verzekering

Een taxatierapport voor de verzekering bevat een actuele waardering van de vervangingswaarde. Expertise vooraf vrijwaart u bij een eventuele schade van discussie achteraf. Bovendien vergroot een nauwkeurige omschrijving van uw bezit de mogelijkheid een verloren of gestolen artikel op te sporen. Het is aan te raden elke 3 a 4 jaar opnieuw een taxatie te laten uitvoeren.

Schatting, expertise en taxatie voor erfenis, verdeling en schenking

Een taxatierapport in geval van schenkingen, erfenissen en verdelingen biedt de verschillende partijen de gelegenheid om tot een eerlijke verdeling te kunnen komen (met minder kans op onenigheden).

Schatting, expertise en taxatie bij onderpand

Een taxatierapport voor notarissen, advocaten, executeurs-testamentair, belastingadviseurs en bankinstellingen die voor hun clienten een officieel taxatierapport nodig hebben.

Schatting, expertise en taxatie bij schadebepaling en schadegeval

Indien een bepaald artikel beschadigd is en een raming is gewenst van de waardevermindering maar ook van de herstellingskosten, restauratie-advies en de mogelijke nieuwe waarde na de reparatie.

Professionelen kiezen Adin

Adin taxeert niet enkel voor het publiek, ook werken wij nauw samen met notarissen, advocaten, verzekeringsmaatschappijen, accountants, moderne juweliers, banken, curators, gerechts-deurwaarders en testament executeurs. Onze directeur Dhr. Elkan Wijnberg is Lid van de Belgische Kamer van Deskundigen, Gelast met Gerechtelijke en Scheidsrechtelijke Opdrachten. Ongeacht wat uw precieze situatie is, wanneer u juwelen (al-dan-niet antiek), edelstenen, edelmetalen en/of massief zilverwerk heeft.....Adin is het adres voor taxaties!

Voordelen taxatierapport

Een taxatie die regelmatig up-to-date is gebracht (ongeveer elke 3 à 4 jaar) vereenvoudigt de bewijslast en dus discussies achteraf voor de verzekerde bij schade. De taxaties dienen als bindend beschouwd te worden bij schadeafhandeling. Een regelmatig up-to-date gebracht taxatierapport voorkomt het risico van over- of onderverzekering.

Kosten

Taxatiekosten voor verzekering:

  • 2% van de getaxeerde waardebepaling
  • minimumtarieven: 10 Euro per artikel, 50 Euro per rapport
  • eventuele bijkomende kosten zoals edelsteenkundig onderzoek, verplaatsing etc.

Taxatiekosten voor verdeling of waardebepaling bij eventuele verkoop

  • 3% van de getaxeerde waardebepaling
  • minimumtarieven: 10 Euro per artikel, 50 Euro per rapport
  • eventuele bijkomende kosten zoals edelsteenkundig onderzoek, verplaatsing etc.

Interessant: Deze laatste taxatie kan in de meeste gevallen ook als bod beschouwd worden. Wij taxeren de artikelen, maken een rapport en schrijven daarin dat de waardebepaling zoals vermeld gedurende enkele dagen als bod door Adin beschouwd kan worden. Wanneer u binnen de vermelde periode de artikelen aan Adin verkoopt, betalen wij u de kosten, die u voor de taxatie van die artikelen gemaakt heeft, terug.

Integriteit

Werken met Adin is aangenaam; onze allesomvattende service bevat discretie, vertrouwen, professionalisme en kennis van de internationale markten. Maar wat misschien net zo belangrijk is, Adin biedt u zijn jarenlange ervaring aan. Wanneer u een bepaald artikel, nalatenschap, erfenis of situatie wenst te bespreken, of meer wenst te weten over hoe wij werken, contacteer ons zonder enige verplichting. U kunt ons bezoeken in onze hoofdzetel te Antwerpen (liefst na afspraak).

Bellen vanuit België: Bellen vanuit Nederland:
03 213 65 00 020 - 808 14 98
Klik hier voor ons adres.
volgend onderwerp: Ons credo
Adin wall papers       Help       Verzendpolitiek       Handelaars       Abonnement       Twitter   Facebook   Google+   Instagram  Linken
Home  |   Site-veiligheid  |   Volg Uw Bestelling   |   Retourpolitiek   |   Contacteer Ons  |   Antwerp  |   Algemene Voorwaarden   |   Site Map  |   Blog  |   Testimonials  |   In Memoriam