basket Your basket >
>
Your wishlist >

Nu gespreide betaling mogelijk op het juweel van uw dromen! Vraag ons naar de details. Gratis verzekerde verzending van alle orders!

Antieke Sieraden en Antieke Juwelen

Wij van Adin Antieke Sieraden en Antieke Juwelen zijn er trots op om ons gewaardeerd cliënteel een uitgebreide collectie van antieke sieraden, oude sieraden, antieke juwelen, oude juwelen, Victoriaanse sieraden en Victoriaanse juwelen, Edwardiaanse sieraden en Edwardiaanse juwelen, Art Nouveau sieraden en Art Nouveau juwelen, Art Deco sieraden en Art Deco juwelen, Retro sieraden en Retro juwelen en sieraden met briljant en juwelen met briljant te kunnen presenteren.

Ongeacht of u op zoek bent naar een goede kwaliteits platina verlovingsring, een diamanten verlovingsring, een briljanten verlovingsring, een Art Deco verlovingsring, een geëmailleerd Art Nouveau sieraad, ring, broche, of hanger, een robuuste Retro ring, een 'tank-armband' uit de jaren veertig of met roosgeslepen diamant (roosslijp) bezette, zilver op gouden antieke Victoriaans lang hangende oorbellen, uw ervaring met Adin Antieke Sieraden en Antieke Juwelen zal aangenaam zijn. Niet in de laatste plaats vanwege de specifieke voor antieke sieraden en antieke juwelen geoptimaliseerde en gebruiksvriendelijke on-line winkel.

Wij zijn gespecialiseerd in oude sieraden, oude juwelen, antieke sieraden en antieke juwelen. De meeste van onze antieke sieraden en oude juwelen zijn van Europese origine. Wij streven er ook naar u enkel die juwelen en sieraden aan te bieden die aan de door ons gestelde kwaliteitsnormen voldoen.

Wij hebben een eigen team van experts in oude en antieke juwelen en sieraden in diverse gespecialiseerde disciplines zoals diamantairs, edelsteenkundigen, oud goud opkopers, antieke sieraden opkopers, antieke juwelen inkopers, munthandelaars en muntenopkopers, antieke-juwelen-restaurateurs, diamanttaxateurs, antieke sieraden taxateurs en schatters. Wij geloven ook dat onze site de toewijding laat zien die ons team heeft ten aanzien van kwaliteitscontrole, klantvriendelijkheid en servicegerichtheid.

Wij streven ernaar om onze klanten draagbare oude en antieke juwelen en sieraden aan te bieden aan goede kwaliteit en interessante prijzen.

klik hier om in te schrijven op de Adin nieuwsbrief mailings.

klik op de fotos van deze antieke sieraden en oude juwelen om hun respectievelijke beschrijving te lezen
Adin wall papers       Help       Verzendpolitiek       Handelaars       Abonnement       Twitter   Facebook   Google+   Instagram  Linken
Home  |   Site-veiligheid  |   Volg Uw Bestelling   |   Retourpolitiek   |   Contacteer Ons  |   Antwerp  |   Algemene Voorwaarden   |   Site Map  |   Blog  |   Testimonials  |   In Memoriam