basket Your basket >
>
Your wishlist >

Nu gespreide betaling mogelijk op het juweel van uw dromen! Vraag ons naar de details. Gratis verzekerde verzending van alle orders!

Art Deco sieraden en juwelen
(1915-1930)

Originele Art Deco juwelen en sieraden

Bekijk onze: Art Deco juwelen.

Vriendelijk dank voor het bezoeken van onze site. Wij denken dat u hier op de juiste plaats bent omdat wij gespecialiseerd zijn in oude en antieke juwelen in sieraden en juwelen in het algemeen en in Art Deco sieraden en juwelen in het bijzonder. De meeste van onze Art Deco sieraden en juwelen zijn van Europese origine. Wij streven er naar u enkel die Art Deco sieraden en juwelen aan te bieden die onze aan onze kwaliteitseisen voldoen. Ons team bestaat uit experts in oude en antieke sieraden en juwelen, diamantairs, edelsteenkundigen, antieke juwelen restaurateurs en taxateurs op het gebied van sieraden en juwelen in de ruimstebreedste zin van het woord.

Wij geloven dat deze site u enig inzicht verschaft in de toewijding van ons team met betrekking tot kwaliteitscontrole en service. Ons doel is om u oude en antieke Art Deco juwelen en sieraden aan te bieden van een goede kwaliteit, die zeer draagbaar zijn en aan een interessante prijs.

De Art Deco stijl is a bijzonder bekende en populaire kunstbeweging die een enorme invloed had op de wereld van sieraden en juwelen. Art Deco werd geintroduceerd in de twintiger jaren van de Twintigste eeuw als reactie op Art Nouveau. Art Deco eindiged circa 1930. De stijl benadrukte een zeer abstract ontwerp met geometrische motieven en patronen met als meest favoriete kleuren zwart (onyx), blauw (saffier), groen (smaragd), wit (diamant) en rood (koraal). De baguette en emerald-slijpvorm die ontwikkeld waren in de negentiende eeuw werden immens populair in de “Twenties” omdat ze zo goed samengingen met het geometrische lijnenspel van de Art Deco stijl.

De meeste van de Art Deco juwelen en sieraden hebben een bijzonder luxueus ontwerp. Dit kwam door de grote winsten die werden gemaakt in de Eerste Wereldoorlog. Al dat geld gaf de gelegendheid tot het aanschaffen van de meest modieuze materialen zoals diamanten, platina, rood goud and geel goud voor het ontwerpen en uitvoeren daarvan van sieraden en juwelen. Vanzelfsprekend zijn er veel prachtige maar lager geprijsde sieraden en juwelen in de Art Deco stijl te vinden. Jaren later, in circa 1960-1970 kwam Art Deco wederom in de populaire belangstelling. Tot op de dag van vandaag kun je zien dat de Art Deco stijl een enorme invloed heeft gehad en nog heeft.

Wij zijn bijzonder trots op onze collectie, die een groot aantal artikelen in de Art Deco stijl heeft in verschillende prijscategoriëen, allen in prima conditie. Adin nodigt u uit om een bezoekje te nemen naar 1920 en de Art Deco beweging.

Antieke Juwelen Lezing
Over Adin Antwerpen
Juwelen op thema
Juwelen Glossarium

U mist een uitleg?
klik hier voor een aanvraag

Adin Services
Adin wall papers       Help       Verzendpolitiek       Handelaars       Abonnement       Twitter   Facebook   Google+   Instagram  Linken
Home  |   Site-veiligheid  |   Volg Uw Bestelling   |   Retourpolitiek   |   Contacteer Ons  |   Antwerp  |   Algemene Voorwaarden   |   Site Map  |   Blog  |   Testimonials  |   In Memoriam