basket Your basket >
>
Your wishlist >

Nu gespreide betaling mogelijk op het juweel van uw dromen! Vraag ons naar de details. Gratis verzekerde verzending van alle orders!

Adin's retourbeleid voor op afstand gekochte artikelen

A) Voor alle artikelen op afstand (zoals via, maar niet gelimiteerd tot, internet, fax, telefoon en/of andere wijze) gekocht bij Adin geldt:

Wij gaan akkoord om elke verkoop op afstand, behalve die op afbetaling, te annuleren gedurende een periode van veertien kalenderdagen vanaf de datum waarop het pakket is ontvangen door de koper en de prijs terug te betalen aan de koper/retourzender,

Koper/retourzender hoeft geen reden voor retourzenden te geven.

Koper/retourzender dient wel melding te doen van terugzending aan Adin (alvorens het terug te sturen) op het emailadres: sales@adin.be en wel binnen de termijn van veertien kalenderdagen vanaf de datum waarop het pakket is ontvangen door de koper/retourzender.

In dit geval zal Adin de gerekende verzendings- en verzekerings kosten in vermindering brengen op het terug te betalen bedrag. Eventuele extra verzendkosten en verzekeringskosten die de koper heeft betaald voor andere bestemmingen dan de EU of de VS zullen niet worden vergoed. Al onze kosten, zoals (maar niet beperkt tot) de betaling van de visumkosten, kosten aan UPS / FEDEX (of om het even welke vervoersmaatschappij) voor verzending en verzekering, 2% boven de waarde van $500 vanwege onze externe verzekering, eventuele veiling-plaatsings en/of verkoopskosten , douane- en invoerrechten en/of kosten, kosten van administratie en aanpassingen, alsmede retouches van het voorwerp van verkoop en eventuele kosten om het weer in originele staat te brengen, worden gebracht op kosten van de koper/retourzender.

Wanneer redelijkerwijs wordt aangetoond dat de fysieke conditie van het object niet is zoals beschreven in de informatie, hetzij in de e-winkel of via e-mail restitueren wij de koper/retourzender het gehele aan Adin betaalde/overgemaakte bedrag.

Om de terugbetaling te ontvangen, moet de koper het object retourzenden op dezelfde manier als het artikel werd ontvangen (verpakt in Adin pakket, verzekert ten laste van de koper en verzonden door dezelfde vervoerder uitdrukkelijk ten laste van de koper met behulp van de dezelfde geharmoniseerde uitvoer code, zoals werd gebruikt door Adin)

Belangrijk! Bij retourzenden mag er op geen enkele wijze aan de buitenkant van het pakketje aangegeven worden dat de artikelen die in het pakje zitten juwelen en/of aanverwante goederen zijn, noch mag het woord juwelier o.i.d gebruikt worden. Dit om de kans op diefstal te verkleinen. Als beschrijving moet daarom de bovenvermelde zelfde geharmoniseerde uitvoercode, zoals door Adin, gebruikt worden.

  • Douanerechten of invoerrechten en heffingen zijn niet opgenomen in de totale koopprijs, en zullen daarom niet worden terugbetaald.
  • De voornoemde rechten van de ontbinding zijn alleen beschikbaar voor de oorspronkelijke koper en kan niet worden toegewezen aan of ingeroepen, door de latere verkrijger van het onroerend goed.
  • Dit retourbeleid is niet en nooit van toepassing op artikelen gekocht via afbetaling. Voor een aankoop op afbetaling wordt een speciaal contract opgesteld en door koper ondertekend waarmee koper ondubbelzinnig aangeeft akkoord te gaan met de uitsluiting van het normaal geldende retourbeleid.

De Nederlandse versie van ons retourbeleid dient te worden genomen als enige originele en enige bindende versie, we kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten in vertalingen van de oorspronkelijke tekst. Adin behoudt zich het recht voor deze voorwaarden als nodig te wijzigen zonder enige melding vooraf en zonder enige melding achteraf.

In geval van betwisting zijn uitsluitend de Rechtbanken van Antwerpen bevoegd.

Klantendienst
Van rechtswege
Over Adin Antwerpen
Betalingsmethoden
Juwelen op thema
Antieke Juwelen Lezing
Juwelen Glossarium

U mist een uitleg?
klik hier voor een aanvraag

Adin wall papers       Help       Verzendpolitiek       Handelaars       Abonnement       Twitter   Facebook   Google+   Instagram  Linken
Home  |   Site-veiligheid  |   Volg Uw Bestelling   |   Retourpolitiek   |   Contacteer Ons  |   Antwerp  |   Algemene Voorwaarden   |   Site Map  |   Blog  |   Testimonials  |   In Memoriam