basket Your basket >
>
Your wishlist >

Nu gespreide betaling mogelijk op het juweel van uw dromen! Vraag ons naar de details. Gratis verzekerde verzending van alle orders!

Adin is vereerd lid te zijn van

Antwerp's Most Brilliant

Antwerp most Brilliant

Adin heet u van harte welkom in Antwerpen. Deze prachtige stad die sinds jaar en dag befaamd is voor haar diamantairs en juweliers. Wij hopen dat u hier een aangename tijd mag doormaken en ontvangen u graag in het hart van de diamantwijk in onze sfeervolle winkel, Adin -de Antwerpse vaste waarde voor taxatie en verkoop van antieke en vintage juwelen.

Na meer dan vijfendertig jaar van onstilbare interesse in antieke juwelen is de onberispelijke reputatie van zaakvoerder Elkan Wijnberg uitgegroeid vanaf de Antwerpse kaai tot een internationaal erkende meerwaarde binnen tal van associaties van juweelhistorici. Dit vertaalt zich in een kwalitatief hoogstaande collectie die wij ook wereldwijd via het internet aanbieden.

Tijdens een bezoek bij Adin zal al snel duidelijk blijken dat het dragen van vintage en antiek niet enkel een kunsthistorische bijdrage levert, maar een levensstijl met statement aantoont. Of u nu houdt van de verfijnde aristocratische richesse van de victoriaanse tijd of de robuuste geometrie van de art deco: bij ons vindt u nog stijlpareltjes met ieder een eigen verhaal. Ook het verfijnde lijnenspel van de art nouveau periode of unieke vintage juwelen uit de swingende fifties en sixties: ons vakkundig en behulpzaam team begeleidt u graag door iedere periode. Wij vinden het nog steeds een voorrecht om met u deze zoektocht aan te gaan, om het vakmanschap van weleer te koppelen aan uw verhaal. Want dit unieke verhaal is in onze ogen waar het bij juwelen om draait. Ze voegen luister toe aan de hoogtepunten in uw leven en markeren levensgebeurtenissen in alle schoonheid. En hoe beter dan met een authentiek juweel met geschiedenis en karakter?

Ons nobel doel om antieke juwelen de waarde toe te kennen, die ze verdienen, wordt dankzij het label van "Antwerps Most Brilliant" gesteund en versterkt:

“Als zaakvoerder van dit juwelenhuis verklaar ik hierbij op eer dat ik ten allen tijde conform de eisen van het kwaliteitslabel Antwerp’s Most Brilliant werk en er voor zorg dat mijn personeel op de hoogte is van deze verklaring en zich er ook naar schikt.”

Elkan Wijnberg.

Meer Info ?

Antwerp's Most Brilliant wesite
Over Adin Antwerpen
Adin Services
Klantendienst
Betalingsmethoden
Van rechtswege
Juwelen op thema
Adin wall papers       Help       Verzendpolitiek       Handelaars       Abonnement       Twitter   Facebook   Google+   Instagram  Linken
Home  |   Site-veiligheid  |   Volg Uw Bestelling   |   Retourpolitiek   |   Contacteer Ons  |   Antwerp  |   Algemene Voorwaarden   |   Site Map  |   Blog  |   Testimonials  |   In Memoriam