basket Your basket >
>
Your wishlist >

Nu gespreide betaling mogelijk op het juweel van uw dromen! Vraag ons naar de details. Gratis verzekerde verzending van alle orders!

Adin's workshop (atelier)

Antique jewelry workshop of Adin fine antique jewelry, Antwerp Belgium

Alle oude en antieke sieraden en juwelen die door Adin verkocht worden, passeren eerst een uitgebreide kwaliteitscontrole voor ze naar ons eigen atelier gaan. Een eerste stadium wordt gekeken, of het desbetreffende artikel extra aandacht vereist van ons team goudsmeden. Een losse steen, een versleten slot dat mogelijk binnen afzienbare tijd kapot gaat, een slecht uitgevoerde oude reparatie...... ongeacht wat het is, Adin zal geen artikel verkopen tenzij wij de authenticiteit, kwaliteit en duurzaamheid tot een bepaald punt kunnen garanderen. Voor elk oud en antiek juweel en sieraad word een digitaal identiteitskaartje gemaakt waarop wordt aangegeven wie de controle uitvoerde en wat er eventueel aan gedaan dient te worden; en dan is het moment aangebroken waarop het artikel naar het atelier gaat.

Ons atelier is vrij uniek. Uniek omdat naast de laatst moderne technologische apparatuur, waar mogelijk, enkel authentieke gereedschappen en eeuwenoude processen worden gebruikt. Dit gecombineerd met ons team van meester-goudsmeden en edelsteen-zetters gespecialiseerd in het restaureren van antieke juwelen en oude sieraden heeft onze goede reputatie gevestigd als experts.

Restauraties worden uitgevoerd in ons eigen atelier. Mocht er een edelsteen ontbreken in een juweel, dan kunnen wij terugvallen op onze zeer uitgebreide collectie van antieke diamanten en andere edelstenen in alle maten, kleuren, zuiverheden en slijpvormen. Een antieke plaat- en draadwals, aambeelden, trekijzers en een flinke collectie van ander antiek gereedschap dat terug in oude glorie is hersteld zorgt ervoor dat ons atelier de oude en antieke juwelen en sieraden hersteld op een manier waarop de originele maker trots geweest zou zijn.

Alvorens het juweel over te dragen aan de verkoopafdeling, wordt een laatste controle uitgevoerd. De expert die deze controle uitvoerd moet overtuigd zijn dat het artikel het waard is om verkocht te worden door Adin. Met andere woorden, dat het onze toewijding laat zien tot het preserveren van kwaliteit voor toekomstige generaties: Custodies Historiæ Natituribus.

volgend onderwerp: een restauratie-project
Over Adin Antwerpen
Adin Services
Klantendienst
Betalingsmethoden
Van rechtswege
Juwelen op thema
Adin wall papers       Help       Verzendpolitiek       Handelaars       Abonnement       Twitter   Facebook   Google+   Instagram  Linken
Home  |   Site-veiligheid  |   Volg Uw Bestelling   |   Retourpolitiek   |   Contacteer Ons  |   Antwerp  |   Algemene Voorwaarden   |   Site Map  |   Blog  |   Testimonials  |   In Memoriam